ایمپلنت - کاشت دندان - ارتودنسی - عمل زیبایی بینی

ایمپلنت / کاشت دندان / ارتودنسی / عمل زیبایی بینی / غرفه / غرفه سازی

ایمپلنت - کاشت دندان - ارتودنسی - عمل زیبایی بینی

ایمپلنت / کاشت دندان / ارتودنسی / عمل زیبایی بینی / غرفه / غرفه سازی

ایمپلنت های دندانی و کاشت دندان

ایمپلنت های دندانی و کاشت دندان

دندان های ایمپلنت برای جایگزینی دندان های طبیعی که به خاطر پوسیدگی، آسیب دیدگی و یا بیماری خاصی از بین رفته اند، استفاده می شوند.

ارزیابی مزایا وخطرات ایمپلنت

69% درصد افراد بزرگسال بین 35-44 سال حداقل یکی از دندان های دائمی خود را از دست داده اند.

26% درصد افراد بالای 74 سال همه ی دندان های خود را از دست داده اند.

ایمپلنت می تواند ظاهر خوب، جلوگیری از دست دادن استخوان، حفظ دندان های دیگر، جایگزینی برای دندان های مصنوعی یا بریج ها داشته باشد.

بیماری های دندان و دهان

در سطح جهانی، 60-90 درصد کودکانی که به مدرسه میروند و تقریبا 100 درصد بزرگسالان مشکل پوسیدگی دندان دارند.
بیماری های پریودنتال ( لثه ای ) پیشرفته، که ممکن است منجر به از دست دادن دندان شود، در افراد میانسال ( سنین 35-44 سال )، 15-20 درصد مشاهده میشود.

پوسیدگی دندان ها و بیماری های لثه ای بزرگترین عامل از دست دادن دندان هستند. از دست دادن کامل تمام دندان های طبیعی در تمام نقاط جغرافیایی بسیار گسترده است و عموما افراد مسن را تحت تاثیر قرار میدهد. در سطح جهان، حدود 30 درصد از افراد 65-74 سال هیچ دندان طبیعی ندارند.

برخی علل ابتلا به بیماری های دهانی رژیم غذایی نا مناسب، استفاده از تنباکو، استفاده از مشروبات الکلی، بهداشت دهانی ضعیف و عوامل اجتماعی هستند.
وجود سرطان دهان در بیشتر کشورها بین تعداد 1 تا 10 نفر در هر 100.000 نفر قرار دارد. احتمال سرطان دهان در آقایان و افراد مسن بیشتر است.

اصلی ترین علل این سرطان استفاده از الکل، توتون و تنباکو است.

تقریبا نصف (40-50%) افرادی که HIV مثبت هستند، دارای قارچ های دهانی، باکتری ها و یا عفونت های ویروسی هستند. این مشکلات عموما در مراحل اول ابتلا به ویروس HIV نمایان میشوند.

در سرتاسر جهان، 16-40 درصد از کودکان رده سنی 6 تا 12 سال به دلیل زمین های بازی و مدارس ناایمن، تصادف های جاده ای و یا خشونت، دارای زخم های دهانی هستند.

ویروس "نوما" نوعی ویروس قانقاریا است که کودکان کم سن و سالی که در مناطق بسیار فقیر آسیا و آفریقا زندگی میکنند را تحت تاثیر قرار میدهد. این زخم ها بیماری های شدی لثه ای هستند که با نکروز لب ها و چانه همراه میشود ( نکروز مرگ زودرس سلول ها در بافت زنده نامیده میشود). بسیاری از کودکانی که به این ویروس دچار میشوند از دیگر بیماری هایی مانند سرخک و سرخجه نیز رنج میبرند. بدون درمان کردن این بیماری، حدود 90 درصد این کودکان میمیرند.

نقص های مادر زادی مانند شکاف لب و یا کام، حدود 1 در 500-700 تولد اتفاق می افتند. این میزان بسته به موقعیت جغرافیایی و قومیت های بومی متفاوت است.

احتمال ابتلا به بیماری های دهانی بسته به منطقه ی جغرافیایی، و موجودیت و در دسترس بودن خدمات بهداشتی دهان متغییر است. عوامل اجتماعی نیز در بهداشت دهان بسیار موثرند. احتمال ابتلا به بیماری های دهانی در کشور های با درآمد متوسط یا پایین افزایش پیدا میکند.

مشکلات و بیماری های دهانی

شایع ترین بیماری های دهانی، خرابی دندان ها، بیماری های پریودنتال ( لثه ای )، سرطان دهان، بیماری های عفونی دهان، آسیب های ناشی از صدمات و زائده های موروثی هستند.

بهداشت دهانی برای سلامت کلی و کیفیت زندگی بسیار حیاتی است. بهداشت دهان مانع از بروز درد های صورت و دهان، سرطان دهان و حلق، عفونت های دهانی، بیماری های پریودنتال ( لثه ای )، خرابی دندان ها، از دست دادن دندان و دیگر بیماری هایی میشود که محدودیت هایی برای جویدن، گاز گرفتن، لبخند زدن، صحبت کردن فرد ایجاد میکنند.

جلوگیری و درمان

احتمال ابتلا به مشکلات دهانی را میتوان با حذف کردن عامل های خطرناک کاهش داد که عبارتند از:

- کاهش میزان شکر مصرفی و حفظ یک رژیم غذایی که محتوی مواد مغذی باشد برای جلوگیری از خرابی دندان و از دست دادن دندان
- مصرف میوه ها و سبزیجاتی که برای جلوگیری از سرطان دهان موثرند
- استفاده نکردن از توتون و تنباکو و الکل برای کاهش از ریسک سرطان های دهان، بیماری های لثه و از دست دادن دندان
- اطمینان از حفظ بهداشت دهان
- استفاده از وسایل نقلیه با لوازم جانبی ایمنی آنها، برای جلوگیری از آسیب های صورت و دهان
- استفاده مستمر از میزان کمی فلوراید میتواند مانع خرابی دندان شود. فلوراید مورد نیاز بدن را میتوان از آب آشامیدنی حاوی فلوراید، نمک، شیر، خمیر دندان و یا دهان شویه های حاوی فلوراید دریافت کرد.

دندان های ایمپلنت برای جایگزینی دندان های طبیعی که به خاطر پوسیدگی، آسیب دیدگی و یا بیماری خاصی از بین رفته اند، استفاده می شوند. ایمپلنت می تواند راه حلی برای  ظاهری خوب، جلوگیری از تحلیل استخوان، حفظ دندان های دیگر، جایگزینی برای دندان های مصنوعی یا بریج ها باشد.

مطالب مرتبط:

قیمت ایمپلنت

ایمپلنت تهران

کاشت دندان

جراحی ایمپلنت دندانی

جراحی ایمپلنت دندانی

ایمپلنت به هرگونه جسم خارجی که جهت تامین بعضی نیازهای موجود زنده درون بدن او کار گذاشته می‌شود، اطلاق می‌گردد. به‌همین ترتیب ایمپلنت‌های دندانی، اجسام خارجی و معمولا فلزی هستند که جهت تعبیه دندان روی آنها، درون فک کار گذاشته می‌شوند. مزایای ایمپلنتهای دندانی که درمان نوینی محسوب می‌شوند، در مقایسه با درمان‌های سنتی دندانپزشکی بسیار است. 
ایمپلنتهای دندانی این امکان را فراهم می‌آورند که بیماران بی‌دندان از دندان‌های ثابت، بدون تراش خوردن دندان‌های موجود در دهان و بدون نیاز به هرگونه اجزای فلزی جهت اتصال به دیگر دندان‌ها بهره‌مند شوند. در گذشته بیمارانی که بی‌دندانی کامل داشتند نمی‌توانستند دندان مصنوعی ثابت داشته باشند، همچنین در موارد بی‌دندانی یک یا چند دندان نیز، تراش‌دادن دندان‌های مجاور فضای بی‌دندانی و یا اجزای فلزی متصل‌شونده به دندان‌های موجود، امکان آسیب دندان‌های موجود را افزایش می‌داد. ایمپلنت علی‌رغم آنکه مشکلات فوق را مرتفع کرده است، به جهت هزینه‌بر و لوکس‌بودن، قابلیت گسترش همگانی نداشته است.

عوارض جراحی ایمپلنت
ایمپلنتهای دندانی در یک مرحله جراحی سرپایی داخل فک گذاشته می‌شوند. این جراحی صرفا مقداری درد، تورم و کبودی به‌دنبال دارد. اما همیشه گذاردن ایمپلنت درون فک به این سادگی نیست. محدودیت اصلی فک بالا برای پذیرش ایمپلنت، سینوس‌های فک فوقانی می‌باشند که چنانچه جراح تشخیص دهد که فضای کافی برای تعبیه ایمپلنت در فک بالا وجود ندارد (با توجه به رادیوگرافی‌های بیمار) لازم است در یک جراحی جداگانه و یا همزمان با جراحی ایمپلنت سینوس‌ها به سمت بالا هدایت شوند و فضای ایجاد شده حاصل با مخلوطی از استخوان مصنوعی و طبیعی بیمار پر شود. در فک تحتانی، محدودیت اصلی، عصب فک تحتانی می‌باشد که باعث حس‌دادن به گوشه لب پایین می‌شود. درصورت نبود فضا برای ایمپلنت، جراح در یک جراحی جداگانه نسبت به جابجایی عصب و یا افزایش ارتفاع استخوان با استخوان مصنوعی و طبیعی اقدام می‌نماید. این جراحی‌ها به‌طور همزمان با گذاردن ایمپلنتها نیز امکان‌پذیر است. عارضه عمده جابجایی عصب، بی‌حسی (و نه بی‌حرکتی) گوشه لب پایین می‌باشد که جهت برطرف شدن ممکن است به چندین ماه زمان نیاز داشته باشد. عارضه دیگری که ممکن است در جراحی‌های ایمپلنت حادث شود، عدم جوش‌خوردن ایمپلنت به استخوان است که در اینگونه موارد باید ایمپلنت را خارج نمود و در یک مرحله دیگر، یک ایمپلنت نو را در آن موضع قرار داد. 

محل عمل و نوع بی‌حسی
این عمل معمولا در مطب و تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌گیرد. در مواردی که جراحی توام با جابجایی سینوس و عصب باشد، می‌توان در بیمارستان و یا کلینیک‌های جراحی و با بیهوشی کامل و یا نیمه‌بیهوشی نیز این کار را انجام داد. 

مراحل انجام عمل جراحی و پروتزی
ایمپلنتها انواع متفاوتی دارند و بسته به نوع ایمپلنت زمان التیام استخوانی ایمپلنت متفاوت است. به‌طور معمول درمان ایمپلنت به دو مرحله جراحی و پروتزی تقسیم می‌شود. در مرحله جراحی ایمپلنت درون استخوان فک گذارده می‌شود. بعد از آن در فک پایین معمولا سه ماه و در فک بالا حدودا چهار ماه زمان لازم است تا ایمپلنت به استخوان جوش خورده و آماده گذاردن دندان شود. در مواردی که جراحی‌های همزمان روی سینوس و یا جابجایی عصب فک صورت می‌گیرد، ممکن است مدت زمان بیشتری جهت گذاردن دندان لازم باشد. 

سن و شرایط مناسب برای گذاردن ایمپلنت 
همه بیمارانی که از مشکل بی‌دندانی رنج می‌برند و سلامت کامل بدنی دارند، می‌توانند ایمپلنت بگذارند. محدودیت اصلی برای گذاردن ایمپلنت، بیماری‌هایی مانند دیابت می‌باشد. همچنین افراد سیگاری کاندید مناسبی برای ایمپلنت نیستند. بیمارانی که از پوکی استخوان رنج می‌برند نیز بهتر است نسبت به احتمال بیشتر شکست ایمپلنت آگاه باشند. استفاده از بعضی داروها نیز با ایمپلنت تداخل دارد. حتما پزشک را از داروهای مصرفی خود آگاه نمایید.

مطالب مرتبط:

قیمت ایمپلنت

ایمپلنت تهران

کاشت دندان

ایمپلنت دندانی‌ که ۱۰۰سال عمر می‌کند!

ایمپلنت دندانی‌ که ۱۰۰سال عمر می‌کند!

ایمپلنت قطعه‌ای تیتانیومی است که دارای خاصیت بیولوژیک است، یعنی با بافت بدن سازگار است و در مقابل اکسیژن، اسید و خوردگی، مقاومت دارد. تیتانیوم باعث آلرژی در  بدن نمی‌شود و اجسام خارجی نمی‌توانند به وسیله آن بر بدن تاثیر بگذارند. زیرا تیتانیوم قابلیت سازگاری با بدن دارد.

 

استفاده از لیزر برای ساخت ایمپلنت بیش از 20 سال است که آغاز شده است تا ایده آل ترین سطح ایمپلنت را به دنیا معرفی کند.در واقع کانالهای میکرونی کوچکی با لیزر در سطح ایمپلنت ساخته شده اند که خصوصیات منحصر به فردی را به وجود می آورند.

  • نقش میکروکانال های لیزی در سطح ایمپلنت 

این خصوصیت ، یک سد محکم و نفوذ ناپذیر در اطراف ایمپلنت در مقابله با میکروب ها ایجاد میکند و سلامتی استخوان کرستال اطراف ایمپلنت را حفظ میکند.

نتیجه: این خصوصیت از تحلیل استخوان در اطراف ایمپلنت در طولانی مدت جلوگیری می‌کند.
دستاورد برای بیمار :ماندگاری دراز مدت (تا آخرعمر فرد)حتی تا 100 سال !!!) در مقایسه با ایمپلنت های معمولی )

  • نقش سطوح لیزری ایمپلنت در ثبات و اتصالات ایمپلنت :

این سطوح لیزری به خاطر سطح یکنواخت و پراکندگی یکدست در اطراف ایمپلنت و داشتن میکروکانالهای بسیار ریز باعث میشوند که سلولهای استخوانساز مانند فیبروبلاست ها و استئوبلاست ها اتصالات بسیار محکمی دور تا دور ایمپلنت بوجود می اورند .(برخلاف ایمپلنت ها ی دندانی معمولی که استخوان سازی به طور انتخابی و تصادفی در اطراف ایمپلنت صورت میگیرد.)
نتیجه :جوش خوردن سریعتر ایمپلنت با استخوان (استئوایتگریشن سریعترودر نتیجه تحویل زودتر پروتز ثابت (روکش به بیمار) (کسانی که مسافر خارج از کشور هستند و یا برای تحویل روکش عجله دارند و یا مدیران محترم به علت داشتن جلسات مهم ، این نوع ایمپلنت حتما توصیه میگردد.)

  • مقایسه ایمپلنت های معمولی با ایمپلنت با تکنولوژی لیزر:

ایمپلنت های دیگر دنیا دارای سطح اسید اچ و یا سندبلاست وغیره میباشند که سبب شده تا به صورت اتفاقی سلولهای فیبروبلاست ها و استئوبلاست ها ار به خود جذب کنند و سطح تماس استخوان و ایمپلنت بستگی به سطحی از ایمپلنت دارد که سلولها فرود می آیند ، بنابر این در ایمپلنت های معمولی اتصال استخوان (بافت سخت)و لثه (بافت نرم) باعث ایجاد سد محکم و چسبندگی عالی لثه در اطراف ایمپلنت معمولی نمیشود.

اما در ایمپلنت با تکنولوژی لیزر چسبندگی عالی لثه و استخوان رخ میدهد.

نتیجه برای بیمار: تحلیل استخوان در یک بررسی 3 ساله ، در اطراف ایمپلنت های معمولی بیش از 70% بود که معادل 1.35 میلیمتر بود اما در اطراف ایمپلنت لیزری تحلیل استخوان 46/0میلیمتر بود. بنابراین: ایمپلنت لیزری تحلیل استخوان اطراف ایمپلنت کمتری دارد.

مطالب مرتبط:

قیمت ایمپلنت

ایمپلنت تهران

کاشت دندان

همه چیز درباره ایمپلنت یا کاشت دندان

همه چیز درباره ایمپلنت یا کاشت دندان

گزینه ی ایمپلنت کاشت دندان امروزه به یکی از راهکارهای مطمئن برای رفع مشکلات جدی دندان است ، روشی برای رفع انواع مشکلات ظاهری و مقاومتی دندان ها که در سرتاسر جهان به صورت تخصصی و گسترده توسط بیماران انتخاب و توسط دندان پزشکان متخصص و البته حرفه ای انجام می شود. در این مطلب نگاهی اجمالی خواهیمم داشت به روش انجام ایمپلنت و پاسخ به سوالات رایج دراین باره که اکثر مراجعه کنندگان قبل از رفتن به مطلب دندانپزشکی در ذهن خود دارند.
ایمپلنت یا کاشت دندان چیست؟

ایمپلنت یا همان ایمپلنتولوژی حاصل آخرین تحقیقات و تکنولوژی های روز دنیا است. قرار دادن ایمپلنت دندان در فک، درمانی نه چندان سخت است که عارضه ای در بر ندارد. ایمپلنت دندانی همان نقش دندان های اصلی را تا پایان عمر برای بیمار ایفا می کند. از بین روش های مختلف جایگزینی ریشه دندان، کاشت دندان جایگزینی کامل محسوب میشوند، چراکه هم ریشه و هم تاج دندان را شامل می شوند. ایمپلنت پین های باریکی هستند که از تیتانیوم خالص سازگار ساخته شده که درون استخوان فک گذاشته می شود.

انواع ایمپلنت و کاشت دندان

اولین چیزی که بیمار نیازمند به ایمپلنت به ذهنش متبادر میشود این است که کدامیک از انواع ایمپلنت بهتر است و گاها مبهوت از انواع ایمپلنت های دندانی موجود در بازار ( انواع ایمپلنت کره ای، آمریکایی ، ایمپلنتیوم ، ایمپلنت سوئیسی ، ایمپلنت sic و … ) درمان خود را به تعویق می اندازد. غافل از اینکه غالب ایمپلنت ها خوبند به شرط آنکه توسط دندانپزشکی که کار را میداند انجام پذیرد. مهارت دندانپزشک در درمان ایمپلنت امری بس مهم و ضروری است.

مزایای استفاده از ایمپلنت و کاشت دندان

در یک طبقه بندی استاندارد می توان گفت ایمپلنت ها گزینه ی مناسبی هستند برای :

اشخاصی که تمایل به داشتن دندانهایی بامشابهت خیلی نزدیک به دندانهای طبیعی دارند .

افرادی که با دندان مصنوعی متحرک نمی توانند عمل جویدن را براحتی انجام دهند .

کسانی که دندانهای خود را از دست داده اند و نمی خواهند دندان مصنوعی متحرک داشته باشند.

کسانی که احتیاج به بریج (پروتز ثابت) دارند ولی نمی خواهند دندان های سالم مجاور جای خالی دندان از دست رفته شان آسیب ببیند یا تراشیده شود .

چه کسانی می توانند ایمپلنت کاشت دندان انجام دهند؟ در چه سنی؟

افرادی که به دلایل مختلف مثل پوسیدگی دندان، بیماری لثه، ضربه، شکستگی و تصادفات و… دندان های خود را از دست داده باشند.

اما در رابطه با سن مناسب برای انجام ایمپلنت دندانی باید گفت که ایمپلنت باید در سنی که رشد فکی و استخوانی فرد مورد نظر کامل شده باشد، انجام گیرد؛ در خانم ها از ۱۶ و آقایان از ۱۸ سال به بالا انجام عمل کاشت دندان مانعی ندارد، به همین دلیل به طور مثال برای نوجوان ۱۲ ساله ای که دندان کرسی خود را، که بیش از سایر دندان ها در معرض پوسیدگی قرار دارد از دست می دهد، ایمپلنت توصیه نمی شود، بلکه باید با مراقبت و حفظ سلامت بافت های استخوانی و فکی و مدیریت فضا در آن ناحیه به دلیل تمایل دندان های اطراف به پرکردن آن، اجازه داد سن فرد به میزان مورد نظر رسیده و سپس ایمپلنت صورت بگیرد.

عمر مفید بهترین نوع ایمپلنت کاشت دندان که توسط دندانپزشک متخصص انجام شده چقدر است؟

ایمپلنت قابلیت ماندگاری و بقا تا پایان عمر و در تمام طول زندگی را دارد. برخی از دندانپزشکان در این باره می گویند که بیمارانی داشته اند که تا ۲۰ سال قبل این عمل را انجام داده اند و کماکان از آن دندان ایمپلنت شده استفاده کرده و مشکلی هم ندارند.

در چه مواردی از ایمپلنت کاشت دندان استفاده می شود؟

فاصله بین دندانهای جلو در اثر از دست رفتن یک دندان بطوری که دندانهای مجاور آن طبیعی باشند.

فاصله زیاد بین دندان ها در اثر از دست رفتن یک یا بیش از یک دندان بطوری که دندانهای مجاور آن طبیعی باشند.

زمانی که یک یا بیش از یک دندان از انتهای هر قوس دندانی از دست رفته باشد و تنها یک سمت، دندان طبیعی باشد.

زمانی که کلیه دندانهای یک یا هر دو فک از دست رفته باشد.

چنانچه تنها یک دندان از دست رفته باشد
ایمپلنت یا کاشت دندان جلو

یکی از مواردی که فرد حساسیت بیشتری برای داشتن دندانی با ظاهر طبیعی دارد ایمپلنت دندان جلو است ، چرا که در هنگام صحبت و لبخند بیشتر در معرض دید قرار می گیرد و از این رو مراجعه به یک متخصص حرفه ای لازم است.  برای پر کردن این فضای بی دندانی، از روشی به نام بریج (پل) استفاده می شود. در این درمان، نیاز به تراش دندان های مجاور ناحیه بی دندانی برای جایگزینی دندان است. نقطه ضعف این درمان، آسیب رسیدن به دو دندان سالم است که منجر به پوسیدگی آنها نیز می شود. علاوه بر آن به دلیل تحریک نشدن استخوان، تحلیل تدریجی استخوان نیز به وجود می آید.

 این در حالی است که ایمپلنت دندان نه تنها به دندان های مجاور آسیب نمی رساند، بلکه کاشت ایمپلنت به دلیل تحریک استخوان ناحیه بی دندانی مانع از تحلیل استخوان می شود. هزینه ایمپلنت دندان جلو معادل قیمت ایمپلنت هر دندان دیگر می باشد و تفاوتی ندارد.

ایمپلنت و کاشت دندان چنانچه چند دندان از دست رفته باشد

برای پر کردن این نوع ناحیه بی دندانی، معمولا از پروتز متحرک استفاده می شود. پروتزهای متحرک با قلاب دور دندان قرار می گیرند. در این درمان با وجود اینکه نیازی به تراش دندان های مجاور نیست، اما سنگینی و فشار پایه ها به دندان های پایه منجر به لق شدن دندان های مجاور و در نتیجه پوسیدگی دندان ها می شود. در این مورد نیز می توان با کاشت ایمپلنت، علاوه بر حفظ زیبایی ظاهری، مانع آسیب رسیدن به دندان های سالم و استخوان فک شد.

آیا ایمپلنت کاشت دندان پس میزند ؟

خیر، ایمپلنت دندانی بر خلاف انواع دیگر پیوندها ( قلب ،کلیه، ریه و… ) پس نمیزند چرا که تیتانیوم فلزی است که با محیط بدن کاملا سازگار است .
علل از دست دادن ایمپلنت کاشت دندان چیست؟

اما علل از دست دادن ایمپلنت شامل عواملی است مثل:

جراحی نامناسب

تروما ( آسیب و ضربه ) به ایمپلنت دندانی بلافاصله بعد از جراحی

پروتز نامناسب و عدم پخش صحیح نیرو

از همه مهمتر، عدم رعایت بهداشت دهان توسط بیمار

فواید ایمپلنت کاشت دندان نسبت به درمانهای دیگر جایگزینی دندان

دلیل این که اغلب ایمپلنت دندانی اولین انتخاب و درمان استاندارد جایگزین دندان از دست رفته است و به درمانهای دیگر ارجحیت دارد عبارتند از:

از جهات زیادی مشابه دندان طبیعی و سالم عمل میکند.

از استخوان تکیه گاه دندانها محافظت میشود.اگر فضای دندان از دست رفته خالی بماند یا جایگزین مناسبی برای آن استفاده نشود، مشکلاتی مانند تحلیل و کاهش استخوان فک ایجاد میشود. هنگامی که دیگر استخوان از سمت دندان طبیعی حمایت نمیشود، تخریب شده و سفتی و استقامت خود را از دست میدهد. ایمپلنت دندانی تنها جایگزین دندان طبیعی است که از استخوان محافظت کرده و تولید استخوان طبیعی را تحریک میکند و مانع تحلیل آن میشود.

یک ایمپلنت دندانی ثابت و محکم، طوری جایگزین دندان از دست رفته میشود که از نظر عملکرد، ظاهر و احساس برای بیمار مشابه دندان طبیعی است. گزینه های دیگر جایگزین دندان میتوانند منجر به تحلیل استخوان شده و در خوردن، صحبت کردن، زیبایی لبخند و فعالیتهای دیگر روزمره اختلال ایجاد نمایند.

راه حلی بلند مدت و ماندگار است.

دندان مصنوعی و بریجهای دندانی مرسوم تنها پنج تا ده سال دوام دارند و در صورتی که مراقبت بسیار خوبی از آنها بشود بیش از ده سال دوام خواهند داشت اما پس از آن، زمان تعویض فرا میرسد و باید جایگزین شوند در صورتی که ایمپلنت دندانی اگر چه نیاز به تنظیمات دوره ای دارد اما در صورتی که به درستی از آن مراقبت شود میتواند تا آخر عمر دوام داشته باشد و هیچ نگرانی ایجاد نکند.

ظاهر صورت و لبخند به صورت طبیعی حفظ میشود.صورت بدون وجود دندانها کمی شل شده و لبها آویزان میشوند و چهره به نظر غمگین میرسد. با ایمپلنت ظاهر طبیعی صورت و لبخند حفظ میشود.

نیاز به ظرفی برای نگه داشتن دندان مصنوعی وجود ندارد.

اگر از ایمپلنت دندانی به جای دندان مصنوعی استفاده کنید دیگر دندانتان برای همیشه در دهان خواهد بود و لازم نیست به دنبال جایی برای نگهداری دندان بگردید. دیگر لازم نیست نگران لغزیدن، لق شدن و افتادن دندان باشید. مسواک و نخ دندان در ایمپلنت دندانی دقیقا همانند دندان طبیعی استفاده میشود و لازم نیست دندان را خارج از دهان تمیز کنید.

از دندانهای سالم محافظت میکند.

در روش بریج، از دندانهای سالم دو طرف دندان از دست رفته به عنوان تکیه گاه برای ثابت کردن دندان مصنوعی استفاده میشود که این امر باعث میشود یک طرف یا هر دو طرف دندان از دست رفته، ساییده شود و در نتیجه دندانهای سالم اطراف دندان از دست رفته نیز صدمه می بینند. بنابراین در بریج دندانهای سالمی که باید از بریج پشتیبانی کرده و آن را نگه دارند خود به مرور زمان دچار مشکل میشوند اما در مورد ایمپلنت چنین نیست. ایمپلنت در استخوان فک جای دارد و کاری به دندانهای سالم اطراف ندارد.

بعد از انجام ایمپلنت به راحتی صحبت میکنید.

دندان مصنوعی متحرک برای برخی افراد یک چالش همیشگی برای صحبت کردن است. با ایمپلنت دندانی عملکرد دهان و تکلم درست همانند دندان طبیعی می باشد.

میتوانید غذاهای مورد علاقه تان را با خیال راحت بخورید.

غذاهای مورد علاقه خود را بدون نگرانی و با خیال راحت میتوانید مصرف کنید و از آنها لذت ببرید. ایمپلنت همانند دندان طبیعی راحت و محکم است و لازم نیست مانند دندان مصنوعی برای مصرف برخی غذاها نگران باشید یا احساس ناراحتی بکنید.

دیگر دچار پوسیدگی تاج دندان نمیشوید.

در تاج مصنوعی ایمپلنت، پوسیدگی اتفاق نمی افتد اما باید طبق برنامه منظم به دندانپزشک مراجعه کنید و کار مراقبت و نظافت آن را هر روز به درستی انجام دهید تا لثه هایتان تمیز بماند، همانند زمانی که دندان طبیعی داشتید.

نگران لغزیدن دندان نباشید.

دندان مصنوعی هنگام خندیدن، صحبت کردن، بوسیدن و غذا خوردن ممکن است از جای خود بلغزد و مجبور باشید دوباره آن را با دست در جای خود قرار دهید. ایمپلنت دندانی در جای خود ثابت است و به صورت طبیعی به استخوان فک جوش خورده است بنابراین هرگز لغزش و جا به جایی نخواهد داشت.

ایمپلنت کاشت دندان فوری چیست؟

ایمپلنت فوری شیوه ای از درمان ایمپلنت است که در آن تاج موقتی اندکی پس از جایگذاری ایمپلنت در استخوان فک، روی ایمپلنت قرار میگیرد. این دندان جایگزین موقتی معمولا به دقت شکل داده میشود به طوری که در تماس با دندان سمت مقابل قرار نمیگیرد و صرفا برای زیبایی لبخند است تا زمانی که تاج دائمی جایگزین شود.

ایمپلنت های فوری میتوانند عملکردی نیز باشند به این معنی که در تماس با دندان مقابل قرار گرفته و برای خوردن نیز مورد استفاده قرار میگیرند. این ایمپلنت های فوری عملکردی، زمانی استفاده میشوند که چند دندان وابسته به ایمپلنت در یک ردیف در جلوی دهان قرار دارند و توسط متصل کننده سختی مانند دندان مصنوعی به هم متصل میشوند. یک نمونه متداول از این حالت دندان مصنوعی ۴ تایی قوس پایین است. این تکنیک همه ایمپلنت ها را به یکدیگر متصل و قفل میکند تا در دوران جوش خوردن، در استخوان فک محکم قرار بگیرند. به این شیوه هر نیرویی که اعمال آن ممکن است باعث شود یک ایمپلنت تنها با شکست مواجه شود، در این حالت بین چند ایمپلنت تقسیم میشود و مشکلی ایجاد نمیکند.

در هر دو حالت، بیمار در مدت زمانی که باید منتظر بماند تا ایمپلنت به استخوان جوش بخورد، از لبخندی با ظاهر طبیعی بهره میبرد. در حالی که ممکن است این گزینه به نظر خیلی جذاب برسد اما باید با فواید و خطرات بالقوه ایمپلنت فوری در مقایسه با روشهای مرسوم جایگذاری ایمپلنت آشنا شوید چرا که این تکنیک برای هر فردی مناسب نیست. مفهوم ایمپلنت فوری مفهوم جدیدی نیست و از دهه شصت میلادی که ایمپلنت مدرن دندان ارائه شد و در مراحل اولیه خود قرار داشت، مورد استفاده قرار میگرفت. اگر چه پیشرفت در فناوریهای تصویر برداری این عمل را بسیار موفقیت آمیزتر کرده است.

مطالب مرتبط:

قیمت ایمپلنت

ایمپلنت تهران

کاشت دندان

سوالاتی درباره ایمپلنت های دندانی

سوالاتی درباره ایمپلنت های دندانی

چرا ایمپلنت دندان معمولا اولین انتخاب توسط بیماران برای جایگزینی دندان هایی است که از دست داده اند؟ چرا بیماران دیگر از روش های قدیمی برای جایگزینی دندان های  آسیب دیده  یا افتاده  استفاده نمی کنند؟ 

دندان ایمپلنت، بهترین گزینه برای انتخاب، برای جایگزینی دندان های از دست رفته می باشد.دندان ایمپلنت هم ظاهری شبیه دندان های طبیعی دارند و هم استحکام و مقاومتی شبیه آنها. به همین دلیل امروزه بیماران ترجیح می دهند ، در صورت از دست دادن دندان های خود، از این روش استفاده کنند.کارکرد این دندان ها نیز شبیه دندان های طبیعی بوده و افراد هنگام خوردن و آشامیدن با مشکلی مواجه نمی شوند. بقیه درمان ها، بیشتر مواقع، مشکلاتی را برای بیماران به وجود می آورد.
دندانی که کاشت می شود، با اعمال مراقبت های لازم، طول عمرطولانی می تواند داشته باشد. روش های درمان قدیمی این ویژگی را نداشتند. این موضوع یکی از اصلی ترین مزیت ها ی ایمپلنت محسوب می شود.
از زندگی خود بدون هر گونه استرسی لذت ببرید. نیازی نیست هنگام خندیدن و یا صحبت کردن خجالت بکشید. با خیالی آسوده و اعتماد به نفسی بالا در مکان های عمومی، مهمانی ها و سر کار خود حاضر شوید. با ایمپلنت دیگرنیازی نیست، هنگام خوردن و آشامیدن، صحبت کردن، خندیدن نگران باشید که دندان های مصنوعی شما از جا در آمده یا خارج شود. نه خودتان و نه اطرافیانتان متوجه حضور دندان های ایمپلنت در دهانتان نخواهید بود زیر هیچ تفاوتی با دندان های طبیعیتان ندارند. ایمپلنت  ازشکل طبیعی دهان و دندان هایتان محافظت می کند.
حفاظت از استخوان سالم. از دست دادن یک یا چند دندان موجب می شود فضاهای خالی در دهان ایجاد شود که همین موضوع می تواند با مرور زمان موجب تحلیل یا از دست دادن استخوان فک ها شود. ایمپلنت دندان تنها گزینه ای است که می تواند جلوی تحلیل و از دست رفتن استخوان را بگیرد.

دیگر نیازی برای در آوردن دندان های مصنوعی نیست. جای دندان ها در داخل دهان است نه در داخل لیوان یا جای دیگر. ایمپلنت این فرصت را فراهم کرده است تا بیماران با آرامش به زندگی ادامه دهند. در ایمپلنت نیازی به درآوردن دندان ها نیست. مسواک زدن و استفاده از نخ دندان برای دندان های ایمپلنت شبیه دندان های طبیعی می باشد.
با انجام ایمپلنت هیچ مشکلی در صحبت کردن و خندیدن نخواهید داشت. استفاده از دندان های مصنوعی، تلفظ و ادای برخی از کلمات و واژگان را برای بیمار مشکل می کند. در حالی که ایمپلنت این مشکل را به طورکامل حل کرده است.
ایمپلنت این فرصت را فراهم کرده است تا هر غذا یا طعمی را که دوست دارید بدون ترس و استرس نوش جان کنید. با دندان ایمپلنت می توانید مثل همیشه میوه ها ی مورد علاقه ی خود را گاز بزنید، در حالی که این امکان با خیال آسوده در دندان های مصنوعی وجود نداشت.
دندان های ایمپلنت پوسیده نمی شوند. البته این بدین معنا نمی باشد که نیازی به مراقبت از آنها نیست. حتما باید آنها را مسواک زده و از نخ دندان برای تمیز کردن آنها استفاده کنید. مراجعه به دندان پزشک برای چک آپ دندان ها و لثه ها ضروری می باشد.مراقبت از آنها باید همانند مراقبت از دندان های طبیعی باشد.

تقریبا همه کسانی که سلامتی عمومی خوبی داشته باشند می توانند پروسه ایمپلنت دندان را انجام دهند. خیلی از افراد دندان های خود را به دلایل مختلفی چون عفونت، پوسیدگی، بیماری های لثه یا شکستگی از دست می دهند. کسی دوست ندارد جای دندان افتاده خالی بماند زیرا هم در خوردن و نوشیدن مشکل پیدا می کنند و هم از لحاظ زیبایی و ظاهر . به همین دلیل دنبال بهترین گزینه برای جایگزینی می گردند و چه گزینه ای بهتر از ایمپلنت دندان. زمانی که می خواهید ایمپلنت انجام دهید، در صورت داشتن هر گونه بیماری، استفاده از هر گونه دارو یا قرص و مصرف سیگار ، حتما با دندان پزشک خود در میان بگذارید.

مطالب مرتبط:

قیمت ایمپلنت

ایمپلنت تهران

کاشت دندان